ptrc Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 wspólne wykopki Pomiechówek i okolice albo dalejzdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 Jestem z Legionowa chętnie pochodził bym w okolicach Pomiechówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 a chodziłeś w okolicach legionowa? Nie wiem dokładnie gdzie ale właśnie u Ciebie można wiele znaleźć.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 Można pochodzić i u mnie,mogę w niedzielę.Twoje tereny są równie interesujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Jestem z Modlina - początkujący... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.