Czarek Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2009 od 15 do 23 sierpnia jestem w Międzyzdrojach- jeśli ktoś chciałby połączyc siły w poszukiwaniach plażowych monetek i nie tylko proszę o telefon sms itp:) 509-105-188:)ps.jeśli moderator uważa że wątek ne pasuje na głównym proszę o przeniesienie go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 tam jest mega wiązka plaża, zapraszam do Świnoujścia 6km dalej, najszersza plaża na Bałtyku i mnóstwo Niemców, co oznacza ojro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77oi Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 ja wróciłem z morza dzisiaj ale tam tłok jest ;/ ale swoje znalazłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisssK Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 O to w tym wszystkim właśnie chodzi, żeby znaleźć cudze a nie swoje :)) Swojego nie trzeba gubić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.