poszukiwacz666 Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2009 Poszukuje komend z czasów 2 wojny obsługi moździerza po stronie rkka i niemieckiej jeśli ktoś ma to chętnie też obsluga dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 Witaj.Kiedyś na wyszukiwarce google po wpisaniu słowa Granatwerfer 34 udało mi się znaleść oryginalną książkę obsługi tego moździerza. Było tam podane wszytsko od kąta ostrzału po wyposażenie.Spróbuj tak jak ja, może ci się uda znaleść tą stronę. Zażucił bym linka ale nie pamiętam i szkoda ze sobie nie zapisałem.Pozdrawiam Ostwid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2009 po dlugich poszukiwaniach poddaje się nie znalazłem tej stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz677 Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=235&galeria=655 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.