Łukasz Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2009 Witam!Wyczerpałem już swój temat kolekcjonerski- zebrałem wszystko co się dało, zaczynam kolekcjonować inne zabawki.Kto ma największą i najlepszą ofertę sprzedaży broni z papierem CLK?Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 u nas nie ma chyba czegoś takiego;) gdzieś kiedyś na allegro widziałem ofertę pewnego typa, sprowadzał na zamówienie i załatwiał wszystkie formalności w Polsce(CLK) jak znajde to dam znac PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 ja tam bym u nas nie ryzykował z takimi zabaweczkami;) żeby nie było że reklamuje to wysłałem Ci maila typa na priv. Konto mu zawiesili ale może dalej handluje? sprowadzał rzeczy w mint stanie wysłałem Ci niektóre jego oferty:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 http://sklep.istore.pl/buosMiłej zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2009 Mruk, niestety nic nie doszło. Puść na lukasz@poszukiwania.plPozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Prawdopodobnie poszło:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.