drozd Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2009 Nie jestem pewnien, czy na tym forum, ale muszę, bo szczęka mi opadła.Nowy numer Odkrywcy - chwytam - nowa szata graficzna... hm... o tym potem - dochodzę do s. 38 i... myslę sobie - pomyłka w tytule, rzymska jedynka się przestawiła, jest IV zamiast VI Piknik Lotniczy.Czytam dalej...No proszę Szanownej Redakcji, opis imprezy sprzed DWÓCH lat w miesięczniku nie przystoi. Zwłaszcza z powołaniem się na stronę internetową Muzeum Lotnictwa. Cały opis, cały!!! NIE dotyczy Pikniku z roku 2009.W tym roku nie było Biało-Czerwonych Iskier, pogoda w sobotę była paskudna, deszcz i błoto po kostki! Był osobny blok pokazów NATO-Live, latała Catalina... Dajcie spokój - to jakiś ponury dowcip.A oprawa graficzna pozostawia wiele do życzenia - choćby na tej samej stronie, co nieszczęsna wtopa z Piknikiem - zdjęcie p. Szufy z obciętą połową stopy :-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Wczoraj przegladałem Odkrywce w Emp...ku .Fakt zmieniła sie gazeta .Kiedys była o wiele lepsza . I nie wiem dlaczego zawsze sie późno pojawia nowy numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redaktor Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Szanowny Panie Drozd" i Szanowni ForumowiczeW ostatnim numerze Odkrywcy przez pomyłkę ukazał się tekst o krakowskim Pikniku Lotniczym,który miał miejsce dwa lata wcześniej. W momencie zauważenia pomyłki, było za późno na jego korektę. Redakcja i Autor - Michał Banaś przeprasza Czytelników za pomyłkę. Czasami zdarza się, że komputer i ludzka pamięć płatają figla. pozdrawiamIzabela Kwiecińska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.