adam793 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Witam mam pytanko do posiadaczy Quatro jak mozna ustawić ten wykrywacz żeby zaglodał głebiej po monetki mam go od niedawna a na trybach zaprogramowanych w nim chodząc mam nadzeję że cos omija,robiłem nim testy na monetki to na sztych niewidział mi 5 groszy,może ktoś ma jakies wyprubowane ustawienia niewiem podnieść czułość czy dyskryminację...prosze o opinie bo ciekaw jestem jak inni sobie radzą z tym sprzętem czytam na forach o Quattro ale tam tylko widze spieraninę lub przechwałki czyj sprzęt i jaki jest lepszy...pozdrawiam
Mati$ Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Najlepiej chodzic w All metal, trash na Hight i jazda. I z czuloscia najlepiej nie zjezdzac ponizej 18
adam793 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 Dzięki tak zrobiłem ale trash na night to nie da rady wykrywacz wariuje ma wiele dżwięków
jacek825 Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Ja latałem na trybie fabrycznym , monety i biżuterja , czułość 18 , zależy od terenu im więcej śmieci tym mniejsza , jak szukasz monet to po co chodzić na all metal , trash na hight to na bardzo zaśmieconych miejscach . Pozdrawiam
mustafa Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Ja smigam idetycznie jak kolega jacek825 niekiedy tylko zmniejszam czułość.pozdro
adam793 Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Napisano 10 Sierpień 2009 ok dzięki chłopaki mam jeszcze małe pytanie na temat quattro funkcja THRESHOLD co to jest takiego to jest jakiś poziom głosu wiodącego na ile on ma być nastawiony czy to wcale nie robi różnicy?
Klucznik Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 A co robicie z tym spiewem,przeciez bez pointpontera nie da sie szukac.szczegolnie ze po polozeniu wykrywacza bokiem latwiej sie wzbudza.Klucznik z Klucz
mustafa Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 sygnał progowy ustawiasz tak aby był lekko słyszalny
adam793 Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Napisano 24 Sierpień 2009 Już go Opanowuje powoli dzięki bardzo
adam793 Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Napisano 13 Wrzesień 2009 hmmm tak pytam i pytam a czy jest normalne że jak chodzę na coins i jerwley trash mam na night czułość zależy o terenu ale przeważnie na auto znajduje mi żelazo grube na wskażniku mam 35 i na monetach też mam 35 zależy jakich czy mogę ustawić tak dyskryminacje żeby niewidział on żelaza a nie gubił monet??? wiem że zależy jeszcze od dzwięku słyszalnego ale niektóre sygnały są takie same..z góry dziękuje za odpowiedzi
mustafa Napisano 13 Wrzesień 2009 Napisano 13 Wrzesień 2009 ustaw na LOW ta druga opcja jest na bardzo zasmiecony teren i bedzie ci wariowal
jacek825 Napisano 15 Wrzesień 2009 Napisano 15 Wrzesień 2009 Adam , prawie każdy wykrywacz duże żelazo będzie sygnalizował jak kolor.
adam793 Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Napisano 17 Wrzesień 2009 Wiem Jacku ale chciałem sie upewnić tylko czy muj wykrywacz cos nie wymyśla dzięki serdeczne za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.