sten Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 witam,ostatnio trafil mi sie ten m1941,pomalowany na czarno.czy mam go potraktowac rospuszczalnikiem do farb?Czy uzyc cos innego?.No i czy zostawic okladziny czarne,czy próbowac je zmyc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 pochwe czyscic,czy ja zostawic czarna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 przepraszam,watek mozna skasowac juz znalazlem odpowiedz an me pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.