rebe Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Napisano 2 Sierpień 2009 Pomocy!!!Od jakiegoś czasu nie mogę dostroić F70 do gruntu. Na wyświetlaczu mam wskazania między 90-89, w różnych miejscach , na rożnych glebach. Ostatnio wykrywacz przestał rozpoznawać jakiekolwiek metale z wyjątkiem dużych blach i to z niewielkiej odległości.Czym to może być spowodowane, muszę zdać się na serwis?
talgo Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 sam jestem ciekaw odpowiedzirebe czy rozwiązałeś problem
rebe Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 Kontaktowałem się ze sprzedawcą. Prosił o odesłanie detektora (dobrze że jeszcze jest na gwarancji)
albertus32 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 ostatnio, około tydzien temu kolega wysłał rowniez do serwisu tulko ze f75, równiez problemy ze strojeniem do gruntu, serwis bardzo szybko działa , wysłał w poniedziałek i w poniedzialek najblizszy maja odsylac, wiec tydzien czasu , wiadomo w weekend nikt nie pracuje, tym bardziej pochwaly dla serwisu.
albertus32 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 kolego talgo nie wydaje mi sie zeby tak było jak mówiesz, jak poczytasz na forum -zobaczysz, ze kazdy pisze o problemach ze swym detektorkiem, z tego co zdazylem zauwazyc, nie bylo wczesniej postu o awariach fisherków, toz wiadomo,ze nie wszystko musi wychodzic bez wad, wazne jest w takim przypadku działanie i szybkośc serwisu. Musze powiedziec, ze dziala blyskawicznie( na przypadku kolegi).pozdrawiam
rebe Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Sprzęt pojechał do serwisu. Czekamy na odpowiedz.
rebe Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Napisano 18 Sierpień 2009 Mamy 18.08. i sprzęt już jest z powrotem. Brawa dla serwisu za szybką naprawę. W rozmowie z pracownikiem sklepu ustaliłem, że prawdopodobnie wadliwa była cewka.
albertus32 Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 taj jak pisałem wczesniej serwis bardzo szybko dzialabrawo..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.