starter Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Napisano 2 Sierpień 2009 witam wszystkich.jestem nowy na tym forum i mam pytanko.zastanawiam sie nad kumpnem magnezu neodymowego.chcialbym poszperac" po okolicznych akwenach.lecz jest male ale.wiem ze po wojnie ludzie w mojej okoluicywrzucali do stawow rozne rzeczy.czy mial ktos z Was przypadek wyciagniecia jakiegos pocisku lub granatu z wody??troche sie obawiam ze moge na takie przedmioty trafic czego bardzo bym nie chcial...dziekuje za odpowiedzi ipozdrawiam.
bossmann1 Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 pewnie ze mozesz wyciagnac granat czy cokolwiek innego niebezpiecznego.
krecik wz. 65 Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 magnezu neodymowego to raczej kolega nie kupi...magnes - owszem :)
albertus32 Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 proponuje kolego kupic mały ( niezbyt silny) by w razie czego latwo odczepic, sam mam 2. jeden zaczepny do sprawdzenia i drugi na cos cięzszego. Nigdy nie wiadomo co w odzie lezy a wiadomo, ze wyciagniesz napewno jakies zelastwopozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.