Skocz do zawartości

Fisher F75 - Kołobrzeg, Gryfice, Trzebiatów, Kamień Pom

artur1978

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Tydzień temu przesiadłem się z proximy na f75. Po paru wypadach w teren jestem totalnie zakręcony. Może ktoś w tych rejonach ma f75 i mógłby mi podczs spotkania parę spraw wytłumaczyć.
Pozdrawiam
Napisano
Witam! Z tego,co wiem albertus32 nabył ten sam sprzęt(przynajmniej tak twierdził)...proponuję zapytać Jego, bo to zdaje się właśnie ten rejon...Pozdrawiam!
Napisano
P.S.Jeśli można, to mała rada...ja zanim zmieniam wykrywacz,to najpierw czytam,co się da(i gdzie) o sprzęcie i jego ustawieniach...jak dotąd po zakupie nie było potem tematu z problemami tzw.ustawieniowymi.Pozdrawiam!
Napisano
Witam! Od razu proszę moderatora(o ile to możliwe oczywiście) o ocenę, czy z mojej strony była jakakolwiek uszczypliwość(wątpię...napisałem,co wiem).Co do sprzętu, który użytkuję przyznaję,że mam również x-70, ale to jest historia sprzed ok.2 lat...obecnie uzytkuję również Minelaba...nawet x-70(jak trzeba),ale też najnowszy model...Pozdrawiam serdecznie(bez podtekstów)!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie