artur1978 Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 WitamTydzień temu przesiadłem się z proximy na f75. Po paru wypadach w teren jestem totalnie zakręcony. Może ktoś w tych rejonach ma f75 i mógłby mi podczs spotkania parę spraw wytłumaczyć. Pozdrawiam
Martin Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 Może spróbuj w dziale Spotkania , Integracje " ? ;)pzdr.Martin
jakofako Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 Witam! Z tego,co wiem albertus32 nabył ten sam sprzęt(przynajmniej tak twierdził)...proponuję zapytać Jego, bo to zdaje się właśnie ten rejon...Pozdrawiam!
jakofako Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 P.S.Jeśli można, to mała rada...ja zanim zmieniam wykrywacz,to najpierw czytam,co się da(i gdzie) o sprzęcie i jego ustawieniach...jak dotąd po zakupie nie było potem tematu z problemami tzw.ustawieniowymi.Pozdrawiam!
albertus32 Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 i po co te uszczypliwości. czy ja powiątpiewam ze masz x terre?
albertus32 Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 z arturem chetnie sie skontaktuje, jednakże i ja chetnie spotkałbymm sie z doseiadczonym uzytkownikiem tego sprzetu.
jakofako Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 Witam! Od razu proszę moderatora(o ile to możliwe oczywiście) o ocenę, czy z mojej strony była jakakolwiek uszczypliwość(wątpię...napisałem,co wiem).Co do sprzętu, który użytkuję przyznaję,że mam również x-70, ale to jest historia sprzed ok.2 lat...obecnie uzytkuję również Minelaba...nawet x-70(jak trzeba),ale też najnowszy model...Pozdrawiam serdecznie(bez podtekstów)!
jakofako Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 P.S.To ja i moja x-70-ka w Mrzeżynie...na innym M obił" kotoś inny...Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.