mihura Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Napisano 26 Lipiec 2009 Kobieta sugeruje ten sprzęt,do zakupu? Co myślicie?pzdr.
majos Napisano 26 Lipiec 2009 Napisano 26 Lipiec 2009 a jeśli chodzi o ace 250 to sprzęt typowy na kolor -łuski ,monetki- ale dość płytki na militare niezabardzo aczkolwiek nieraz zaskoczy pozdro
Tradytor Napisano 26 Lipiec 2009 Napisano 26 Lipiec 2009 poczytaj forum było o tym wykrywaczu pisane nie raz nie dwa
sodomsky Napisano 26 Lipiec 2009 Napisano 26 Lipiec 2009 Myślę,że to dobry wybór,szczególnie dla kobiety(niewielka waga i łatwość obsługi).Sam chodzę z tym sprzętem i jestem zadowolony.Nie miałem z nim żadnych kłopotów.Będziesz musiał pomyśleć o zamaskowaniu tego żółtego plastiku(zrobiłem ze starego moro) i dokupienia słuchawek z reg.głośności(kupiłem za 15 zł i dają radę)Jedyne do czego mogę się przyczepić to zasięg...ale za te pieniądze warto.A tak ogólnie to fajny sprzęt na drobny kolorek.W razie pytań pisz na priva.Pozdrawiam.
mihura Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Napisano 26 Lipiec 2009 Jak to mówią na forum-Nie nabijaj licznika Tradytor. Niedługo cię dogonię:)Dzięki Sodom za konkretną odpowiedź.pzdr.
Tradytor Napisano 26 Lipiec 2009 Napisano 26 Lipiec 2009 To chyba Ty nabijasz zadając takie pytania skoro jest o tym sporo na forum.A doganiaj mnie nawet przegoń ja pisze nie patrząc na licznik i A swoją drogą pomyśl też nad 150 zasięgami aż tak bardzo sie nie różnią a ceną troche tak tylko że 150 nie ma dokładnego namierzania przedmiotu ale jak troche pochodzisz to i tak nie bedzie to potrzebne
majos Napisano 27 Lipiec 2009 Napisano 27 Lipiec 2009 radze 250 ma pinpointa niezbędnego przy drobnicy nawet łuseczke od kbkesu ciężko namierzyć w kupie piachu bez tego co innego duże że lastwo ale na drobnice musi być point bo sie nawnerwia
mihura Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Napisano 27 Lipiec 2009 Bez urazy Tradytor,to był tylko żart z tym licznikiem. Dzięki zz pomoc.pzdr.
Tradytor Napisano 27 Lipiec 2009 Napisano 27 Lipiec 2009 majos ja z początku też miałem problem z namierzaniem i kopałem spore dziury ale teraz juz nie mam z tym problemu więc pinpoint jest mi zbędny a pozatym szybciej baterie siadają.Tak mówił kolega który biega ze 250.Mihura nie ma urazy pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.