Skocz do zawarto艣ci

geoscan Explorer S BIS

andrzej220v

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Posiadam takowy sprz臋t lecz mia艂 ju偶 zepsute (nie trzyma艂y napi臋cia) akumulatorki wiec postanowi艂em to naprawi膰. Dowiedzia艂em si臋 偶e jeden pakiet baterii ma 12v czyli 2 pakiety maj膮 24v. 艁adowark臋 jak膮 posiada jest 12v troszku mnie zdziwi艂o lecz potem si臋 wyja艣ni艂o i teraz jest moje pytanie:
Czy kto艣 m贸g艂by zrobi膰 fotk臋 jak dok艂adnie pod艂膮czy膰 kabelki kt贸re id膮 z puszki (z ca艂ego m贸zgu maszynki ;) ), z wej艣cia na 艂adowark臋 - gdzie i jaki kolor i do czego (+/-) i do kt贸rego dochodz膮 te kabelki kt贸re s膮 z diodami lub czym艣 podobnym.
Z g贸ry bardzo dzi臋kuje

Pozdrawiam
Napisano
to jak kto艣 umia艂 by pom贸c? Powiem tak, a mo偶e pokarze:
kupi艂em taki zestaw 2x: http://www.allegro.pl/item675210574_pojemnik_g310_koszyk_na_baterie_10_x_r6_aa.html
i 20szt. akumulatork贸w. Za d艂ugo czeka艂em rozlutowywa艂em i zapomnia艂em gdzie szed艂 jaki kabelek. Z puszki (m贸zgu) wychodz膮 3 kable - czerwony, czarny i niebieski. Wiem 偶e czerwony szed艂 na 1pakiet baterii na + a niebieski i czarny na 2pakiet baterii tylko czy na + czy - . Z wtyczki na 艂adowark臋 wychodz膮 2 kabelki 偶贸艂ty i br膮zowy. Kt贸ry艣 szed艂 na + kt贸ry艣 na - . I jeszcze s膮 osobne dwa kabelki kt贸re 艂膮czy艂y 2 pakiety baterii, jeden zielony z jak膮艣 diod膮, a drugi taki sam lecz bia艂y i te偶 z tak膮 sam膮 diod膮. Tylko jak teraz to wszystko po艂膮czy膰. POMOCY PROSZ臉

Temat zosta艂 przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie