PAWEL*STRC Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 Witam ostatnio stałem sie właścicielem maski rsc . Wszystko jest w idealnym stanie tylko jest jeden problem . Maska jest bardzo twarda może mi ktoś powiedzieć jakich środków mam użyć by zmiękczyć maske a przy tym jej nie uszkodić?? Prosze o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 Dodałbym zdjecia ale gdzieś wcieło mi kabelek do aparatu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 nikt nie pomoże ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Gliceryna, lub jakiś specyfik do konserwacji uszczselek samochodowych.WojtekPSJest coś takiego jak wyszukiwarka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 21 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2009 wiem już skorzystałem ale dzieki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.