arkos345 Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 Interesuje mnie, kiedy w najbliższym czasie (gdzieś lipec, sierpień) odbędą się jakieś rekonstrukcje bitew z czasów II Wojny Światowej. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Spytam tak-jesteś nowy w naszym środowisku?,czy nie chce Ci się trochę pomyśleć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 pewnie interesuje się rekonstrukcją od pierwszej Bzury ( tak jak ty Bolo - bo pewnie byłeś)tylko to po prostu jego pierwszy post na odkrywcy a ty zaraz się na kolesiu wyżywasz. Do Arkosa - proponuje wpisać w google do broni" i tam znajdziesz chyba najbardziej aktualny kalendarz imprez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 bolo, nie pomyslałeś że kolega może nie być w ogóle 'ze środowiska' ale po prostu zainteresował go temat i chciałby przyjechać jako widz, a trafił na to forum i zadał całkiem rzeczowe pytanie, zrozumiałbym twoją reakcję gdyby post był:mam szfajcara i desanty chce poszczelac ze ślepakuw gdzie bedzie reko to przyjade weźcie mnie pozdro szejset"bo sam bym takiego goscia pogonił w diabły, ale tak - nie ma co sie rzucac na Arkosa od razu ;)w kwestii imprez - polecam to co przedmówca, kalendarium w zasadzie wyjasni wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 można też palcem pokazaćhttp://www.dobroni.pl/rekonstrukcjachociaż jestem ciut zdziwiony postem arkosa i zastanawiam się czy będzie to pierwszy i ostatni post na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.