pelikan85 Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Jak w temacie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 piszę się Damian ze Śremu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2009 no proszę Damian84 się odezwał!jak ja Cię kiedyś o coś kilkakrotnie pytałem w Twoim poście, zostałem zlany totalnie...ale pomyślę...szukam kilku osób najlepiej tamtejszych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kieras Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 WitamZ checia sie wybiore.Mieszkam 10 km od gniezna.Powiedz kiedy i gdzie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 a skąd jesteś kieras? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Jak nie będzie chętnych na miejscówkę, a może ona poczekać jeszcze trochę to daj cynk - obadamy za jakiś czas:)Z Poznania wszak to niedaleko.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 No sv my i tak musimy się wybrać!! Jak nie do Gniezna to wiesz gdzie:-) a już niedługo będzie można wejść na moje magiczne pole...a Ty gdzieś kopiesz?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Teraz siedziałem w chacie z dzieciakami. Na ten week& prawdopodobnie jadę na Ziemie Zachodnie, a tam może jakieś pół srebrnej marki wyrwę.Od połowy lipca 2 tygodnie urlopu i wtedy zamierzam nakopać na mazowieckiej ziemi trochę ciekawych monetek i guzików ( tam to dopiero jst Eldorado.., gdzie nie pójdziesz zawsze coś wyrwiesz :) ).Jak przyjdą sianokosy, na pewno gdzieś wyskoczymy, tylko błagam... nie o 6 rano:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 sv zmieniłem ostatnio harmonogram dnia i nie jeżdżę teraz od rańca (trza prace odespać)ja od 14 lipca kopie w okolicach Szlarskiej poręby (znasz może jakieś ciekawe miejsca??)a tak ogólnie co ciekawego ostatnio trafiłeś poza fajową gąską?ja ostatnio z monetkami licho bo wszystko zasiane a przez deszczyny żniwa się odwlekają :/pozdro dla dzieciaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Ogólnie lipa - po lasach się włóczę...Ostatnio trafiłem Straż Leśną, a w zasadzie ona mnie... Tym razem dobrym patentem była wydrukowana stara mapa niemiecka i rozmowa co tu było a nie jest, a skończyło się wszystko dobrze.Miejscówek tam nie znam; dzieciaki latają z Solarisem jak je nieraz zabiorę w teren ale są marudne ( za szybko chcą monety targać ), więc nie bywa to często.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.