Skocz do zawartości

mam dobrą miejscówkę w Gnieźnie...szukam kompana!!

pelikan85

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz siedziałem w chacie z dzieciakami.
Na ten week& prawdopodobnie jadę na Ziemie Zachodnie, a tam może jakieś pół srebrnej marki wyrwę.
Od połowy lipca 2 tygodnie urlopu i wtedy zamierzam nakopać na mazowieckiej ziemi trochę ciekawych monetek i guzików ( tam to dopiero jst Eldorado.., gdzie nie pójdziesz zawsze coś wyrwiesz :) ).
Jak przyjdą sianokosy, na pewno gdzieś wyskoczymy, tylko błagam... nie o 6 rano:)
Sv

sv zmieniłem ostatnio harmonogram dnia i nie jeżdżę teraz od rańca (trza prace odespać)
ja od 14 lipca kopie w okolicach Szlarskiej poręby (znasz może jakieś ciekawe miejsca??)
a tak ogólnie co ciekawego ostatnio trafiłeś poza fajową gąską?
ja ostatnio z monetkami licho bo wszystko zasiane a przez deszczyny żniwa się odwlekają :/
pozdro dla dzieciaków

Ogólnie lipa - po lasach się włóczę...
Ostatnio trafiłem Straż Leśną, a w zasadzie ona mnie...
Tym razem dobrym patentem była wydrukowana stara mapa niemiecka i rozmowa co tu było a nie jest, a skończyło się wszystko dobrze.

Miejscówek tam nie znam; dzieciaki latają z Solarisem jak je nieraz zabiorę w teren ale są marudne ( za szybko chcą monety targać ), więc nie bywa to często.
Sv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie