jakubo01 Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Napisano 18 Czerwiec 2009 Witam mam taki problem. Otóż moja solarka śmigała sobie bez zarzutów az wczoraj stało sie cos złego... A mianowicie wysiadło mi strojenie do gruntu. Problem objawia sie tak ze cały czas pokazuje ze grunt jest OK, niezaleznie od tego jak ustawie pokretło. Poza tym co jakis czas udaje sie zrobic tak ze każe W prawo" ale wtedy dzieje sie to samo (czyli nic sie nie zmienia niezaleznie od krecenia pokretłem) I nie wiem co zrobic. rozkreciłem ale w srodku nie widac uszkodzenia, kable podciskane, myslalem ze to wynik szukania w mokrej trawie ale dzis było sucho i jest to samo. Moze ktos ma jakis pomysł... POZDRO
Bambini Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 Moim pomysłem jest odesłanie sprzętu do producenta, słyszałem że ma świetny serwis.PZDR.
mariuszdzialo Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 mam solarke olałem strojenia latam na max na wszystkim oprócz tonu nienarzekam .Spróbuj.
jakubo01 Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Napisano 18 Czerwiec 2009 No tak ale to jak mowisz masz grunt na max ustawiony> mi tam sie wzbudza jak mam ustawiony zle. tez szukam na dynamiku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.