Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Die ciężarówken i autobusen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Und z drugien sikosen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Trampek Kuebel w zajebistej straży ognistej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Niemcy mówią Trabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Stacjonarki były oczywiście na chodzie, myślę,że to widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Ten tez gadał, a gadkę miał WSPANIAŁĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Przelewanie z pustego w próżne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Ten gadał , tak wspaniale,że......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Panorama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Kącik motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 AWO T mit wozen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Szajsburg , Kabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 B U G A T T I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Bugatti z bokena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Od tylca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 A kto zgadnie cóż to za stwór??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Ruscy mówilina tę markę NCU,a to jest 502T , górno-dolny z miękkim tyłem.Oczywiście, tak jak większość pojazdów przyjechał o własnych siłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 jeśli można by to jeszcze więcej takich pereł dla oczu, a poza tym gdzie można się dowiedzieć o takich imprezach w internecie u naszych zachodnich sąsiadów pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Zdjątek jest ponad 200, jak już pisałem.W miare wolnego czasu zamieszczę ich jeszcze moc.Jeśli chodzi o tę imprezę, to ja byłem zaproszony przez organizatorów już na początku grudnia ubiegłego roku podczas wystawy zabytkowej techniki motoryzacyjnej w miejscowości Lauta koło Senftenberg`u, tez w kraju naszych odwiecznych przyjaciół.Jeśli chodzi o tego typu informacje, to po raz kolejny polecam forum Motoclubu.deTu jest link do działu traktującego o terminach:http://210277.homepagemodules.de/f11722364-Oldtimer-Rallyes-Maerkte-Museen-und-Treffen.htmlNie wiem czy zadziała bez zalogowania.Dodatkowo nieocenionym źródłem tego typu informacji jest miesięcznik Oldtimer Markt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 No niestety , wylogowałem się z forum Motoclubu i link nie działa.:((Ale przecież zalogować się, to żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 dziękuję za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Enesiaczek ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Pięknie gadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 od tylca, na sikos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Dwunacha w cywilkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.