errni Napisano 31 Maj 2009 Autor Napisano 31 Maj 2009 Witam!Jestem nowy na forum. Prześledziłem dużo postów ale nie znalazłem nic aktualnego co konkretnie by mnie interesowało. Pytania odnośnie wyboru wykrywaczy zamykają się w granicach 1000zł. Mnie interesował by wykrywacz za około 2000zł. Głównie do metali kolorowych i monet. Bardzo proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję.
Prezes14 Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 Whites XLT albo Sovereign Gt. Ewentualnie coś innego ale ja polecam te sprzęty :)
talgo Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 dokładnie zapoznaj się z X70/705na XLT czy GT przyjdzie czas a po co masz się zrażać do tych sprzętówbo z początku to się chce o drzewo zawinąć
zoltek111 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Na monetki i kolorek polecam Fishera f5 ,ja takiego posiadam i jestem bardzo z niego zadowolony.Porównać z innymi jest mi ciężko bo przed F5 posiadałem tylko garretta ace250.ZDRÓW.
albertus32 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 gdybym mial jak ty kaske wybrałbym minelaba S. gt, z xlt strasznie trudno nastawy zlapac
errni Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Napisano 2 Czerwiec 2009 Dziękuje za odpowiedzi i sugestie. Zdecydowałem się na X70, sprzęt dzisiaj do mnie dotarł. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Myślę że dobrze wybrałem ale to ocenie jak będę miał czas wybrać się w teren.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.