Skocz do zawartości

Grzegorz Grześkowiak - prośba o kontakt

Gość Mecenas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bardzo proszę kogokolwiek o udostępnienie mi jakiegoś kontaktu do Pana Grzegorza Grześkowiaka pisującego czasami na łamach Odkrywcy (najlepiej samego zainteresowanego). Jestem członkiem stowarzyszenia Pro Fortalicium działającego na Górnym Śląsku, zainteresowanym historią tego regionu podczas II wojny. Czytałem kilka Jego tekstów na ten temat (swoją drogą o miejscach o rzut kamieniem od mojego domu: Bytom-Łagiewniki, Michałkowice), które bardzo mnie zainteresowały. Chciałbym po prostu porozmawiać z owym Panem, może nawiązać współpracę jeśli byłaby taka obustronna wola. Pisałem już w tej sprawie e-maila do Redakcji Odkrywcy, nie było mi jednak dane otrzymać odpowiedzi. Czy ktoś może mi pomóc?
Napisano
Witam!
Spróbuj zadzwonić do redakcji Odkrywcy", najlepiej poproś o pomoc red. Kwiecińską, myślę że wysłucha...
tel. (0-71) 329-71-86
Pozdrawiam
Wars98
Napisano
Dzięki Piotrze za pomoc! Sprawa jest załatwiona, rozmawiałem już z Grzegorzem telefonicznie. Nawet nie musiałem dzwonić do redakcji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie