majos Napisano 30 Maj 2009 Autor Napisano 30 Maj 2009 witam prosze o pomoc w wyborze kanarka zaczynam przygode wiec chce coś tańszego z tego co czytałem mam trzy do wyboru fisher f2 - ace 250 - discovery 2200 który wybrać i zeby jak zakumam oco biega wziac za niego stówe czy dwie za sprzedaż z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi
krzycho1708 Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 Chcesz kupić wykrywkę, pochodzić trochę i sprzedać za stówę?:)Ja bym brał F2 ponieważ ma większy zasięg od ace,lepszą identyfikację znaleziska i nie wzbudza się tak jak ace,z tym że jego minus to zasilanie 2x9V,ale akumulatorki załatwią sprawę;)Na temat discovery się nie wypowiadam...
zoltek111 Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 Ja biegałem z ace250 a teraz mam f5 .ACE 250 fajny dość lekki i prosty w użytkowaniu posiada dyskryminację ,nawet iezły" zasięg lecz ma też swoje wady .Mój miał bardzo czułe wejście gniazda dotknięcie kabla wzbudzało wykrywacz ,to samo z cewką ,uderzenie o krzaki czy jakieś tam zarośla wzbudzało go.Lekki luz na rurkach .Co do f2 to posiada dwu cyfrową identyfikację znaleziska z czasem można się nauczyć rozróżniać dobre sygnały od tych złych.Dobra dyskryminacja ,niezły zasięg,dobrze leży w dłoni ,fajny wygląd .Zasilane 9V.Zdrów.
Yankess(Deutch Krone) Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 ja Śmigam z f2- na monetki i kolorek- swietny, ale na militarke jest sredni, kupe lusek nakopiesz, na typowa militarke przymierzam sie do smętka pozdro
majos Napisano 30 Maj 2009 Autor Napisano 30 Maj 2009 mając na uwadze sprzedaż myślałem o dołozeniu na coś lepszego pozdro
hudy Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Jak będziesz sprzedawał prawie nowego kanarka za 100 lub 200 , daj znac kolego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.