Skocz do zawartości

początek przygody-pomocy!!

majos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam prosze o pomoc w wyborze kanarka zaczynam przygode wiec chce coś tańszego z tego co czytałem mam trzy do wyboru fisher f2 - ace 250 - discovery 2200 który wybrać i zeby jak zakumam oco biega wziac za niego stówe czy dwie za sprzedaż z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi
Napisano
Chcesz kupić wykrywkę, pochodzić trochę i sprzedać za stówę?:)
Ja bym brał F2 ponieważ ma większy zasięg od ace,lepszą identyfikację znaleziska i nie wzbudza się tak jak ace,z tym że jego minus to zasilanie 2x9V,ale akumulatorki załatwią sprawę;)Na temat discovery się nie wypowiadam...
Napisano
Ja biegałem z ace250 a teraz mam f5 .ACE 250 fajny dość lekki i prosty w użytkowaniu posiada dyskryminację ,nawet iezły" zasięg lecz ma też swoje wady .Mój miał bardzo czułe wejście gniazda dotknięcie kabla wzbudzało wykrywacz ,to samo z cewką ,uderzenie o krzaki czy jakieś tam zarośla wzbudzało go.Lekki luz na rurkach .Co do f2 to posiada dwu cyfrową identyfikację znaleziska z czasem można się nauczyć rozróżniać dobre sygnały od tych złych.Dobra dyskryminacja ,niezły zasięg,dobrze leży w dłoni ,fajny wygląd .Zasilane 9V.
Zdrów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie