koras11 Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 witam skontaktował bym się z każdym kto jest zainteresowany tym tematem .Może wspólny wypad.Jestem ze Szczytna.Teren co prawda osłuchany ,ale może coś zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 wystarczy ze wyskoczysz tam do lasu i juz kogos spotkasz z wykrywka - teraz tam wiecej piszczalkowcow niz na dworcu pkp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Błędna ocena.Na kilkanaście wypadów z wykrywką spotkałem tylko 2 ekipy.Pracując-jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koras11 Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2009 bylem wczoraj nikogo nie było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baca07 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Na jakiej ulicy mieszkasz.Jestem też ze Szczytna.Jeżdże tam 9 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koras11 Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2009 no to możemy zrobić wspólny wypad będzie raźniej bo jeżdżę sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Witam. Mogę się podłączyć? Nie mieszkam w Szczytnie, ale mam działkę w Dłużku i często biegam w tamtych okolicach. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koras11 Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2009 kontakt na meila koras11@interia.pl .jednak w grupie jest lepiej dziś tak samochód zagrzebałem w błocie ,że myślałem że będę nocował w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.