maus Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 Witam Szukam planów tego bunkra , szukałem w necie ale nic ciekawego nie znalazłem . Prosze o pomocPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Maus, jak z pewnoscia wiesz to nie jest jeden bunkier.Mam gdzies ksiazke, znajde ja dzisiaj zeskanuje z niej plany i wrzóce pozniej na forum.bylo juz kiedys o Baterii Todt i bunkrach w okolicy Calais i Dunkierki.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=334021#339393 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Maus, Przeslij mi swoj e-mail to Ci podesle te skany planow Baterii Todt".pozdrscapa flowPS.nie wiem dlaczego, ale nie moglem wyslac do Ciebie tej wiadomosci na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.