domip1939r Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 Macie jakieś informacje o rekonstrukcji w Konewce , która odbędzie się 31.05.'09r ??.Z góry dziękuję i witam na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Powiem Ci tyle jak wracałem ze świąt wielkanocnych to pani co siedziała w bunkrze i sprzedawała bilety powiedziała mi że właśnie wtedy jest. A jak się zapytałem o szczegóły to kazała mi wejsć na stronę internetową. W tamtym czasie nie było nic nie wiem jak jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domip1939r Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 Teraz już się pojawiło :) Chętnych zapraszam na : http://www.bunkierkonewka.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Jak widać dużego zainteresowania nie ma. Zeszły rok daje popalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Przeczytałem program tej imprezy jako uczestnicy jest wymieniona min. sławna z rekonstrukcyjnych dziwadeł Barka" co gwarantuje wysoki poziom rekonstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.