rozwad Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Ładny fant szczególnie, że z września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Cyrograf, w pełni się z Tobą zgadzam. Jak byłem w Twoim wieku Łukasz, to wyczyściłem moje bagnety papierem ściernym i do dziś dnia nie mogę sobie tego wybaczyć - jakieś ciemne mi się wydawały, a to była oryginalna oksyda na niemieckich i patynka na polskim. Nie miałem kogo zapytać, a dziś po 10 latach wolę włożyć fanta do nafty i zaczekać, poczytać Foum, zastanowić się. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 Ale ja niemam zamiaru go czyścić papierem ściernym.Potraktowałem go już kwasem szczawiowym i wyszedł nawet nawet więc wziołem wiertarke na nią szczotke mosiężną i jade jak będę miał aparat to zrobie fotki. Pzdr. Łukasz 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 A fanty najczęściej czyszczę pastą ścierną nie niszczącą pwierzchni fanta z łusek zetrę śniedź lub rdzę a ich nie porysuje. Monetki i niektóre łuski czyszczę elektrolizą zrobiłem sobie mała maszynke i śmiga max można to maszynką wyczyścić łuske do PTRS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.