jesper22 Napisano 12 Maj 2009 Autor Napisano 12 Maj 2009 Witam, interesuje mnie sprzęcik na monetki i trochę militarkę tak do 600 złotych, nie chce sprzętu używanego. Myślałem o ACE 150 lub Bounty Hunter. A Wy co byście mi polecili. Pozdrawiam
Prezes14 Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Rutus ultra dość uniwersalny sprzęcik. jak na monetki to ace150 będzie świetnym sprzętem tyle że na głębszą militarkę się nie nadaje chyba że lubisz kopać łuski na polach itd to tak :) Pozdro
jesper22 Napisano 14 Maj 2009 Autor Napisano 14 Maj 2009 A sprzęty na allegro, ostatnio pojawiły się wykrywacze o oznaczeniu CS, czy są wystarczające na początek, bo cena dość atrakcyjna. I jeszcze jedno pytanie, gdzie w Wielkopolsce znajdę sklep z wykrywaczami, bo interesuje mnie zakup na raty a nie chce taki formalności załatwiać przez internet.
kxw007 Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 Nigdy nie kupuj sprzętu z oznaczeniem md, cs(oczywiście nie c.scope), czy sx. Jest to chińskie badziewie, które nie nadaje się do pracy w terenie. Tym sprzętem można szukać studzienki na podwórku, która zarosła 5 cm warstwą trawy.Odradzam bo sam kiedyś dałem się na to nabrać.Pozdrawiam i życzę dobrego wykrywacza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.