Skocz do zawartości

sprzęt do 600zł

jesper22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, interesuje mnie sprzęcik na monetki i trochę militarkę tak do 600 złotych, nie chce sprzętu używanego. Myślałem o ACE 150 lub Bounty Hunter. A Wy co byście mi polecili. Pozdrawiam
Napisano
Rutus ultra dość uniwersalny sprzęcik. jak na monetki to ace150 będzie świetnym sprzętem tyle że na głębszą militarkę się nie nadaje chyba że lubisz kopać łuski na polach itd to tak :) Pozdro
Napisano
A sprzęty na allegro, ostatnio pojawiły się wykrywacze o oznaczeniu CS, czy są wystarczające na początek, bo cena dość atrakcyjna. I jeszcze jedno pytanie, gdzie w Wielkopolsce znajdę sklep z wykrywaczami, bo interesuje mnie zakup na raty a nie chce taki formalności załatwiać przez internet.
  • 1 month later...
Napisano
Nigdy nie kupuj sprzętu z oznaczeniem md, cs(oczywiście nie c.scope), czy sx. Jest to chińskie badziewie, które nie nadaje się do pracy w terenie. Tym sprzętem można szukać studzienki na podwórku, która zarosła 5 cm warstwą trawy.Odradzam bo sam kiedyś dałem się na to nabrać.Pozdrawiam i życzę dobrego wykrywacza

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie