DjOLO Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 WitamPo dwóch latach przerwy postanowiłem powrócić do poszukiwań. Mieszkam w Tychach, ostatnio udało mi się znaleźć okopy w okolicy jeziora Paprocańskiego. Niestety nic nie znalazłem. Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje na temat miejsc, gdzie coś się działo, lub gdzie cokolwiek można znaleźć. Pozdrawiam Olek
tasior Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 witam wyry (bitwa wyrska),pszczyna jak coś znajdziesz daj znać pozdro
Zwłoka Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Bitwa Wyrska i rzeczy,ktore sie tu dzialy sa mocno przesadzone,mazna znalezc tutaj tylko luski i nic wiecej...Polecam trase Czułow/Giszowiec(bielska) oczywiscie lasy po lewej i prawej stronie.Pozdro
osman12 Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Witamjestem z okolicy Lędzingdzyby ktoś był chętny na wypad do czułowa proszę pisać
kk 67 Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 koledzy czulow jest tak przekopany zostaly tylko smieci
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.