zabi Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Witam!Mam pytanie odnośnie sierściucha. Mam ładny plecak który miał ładnie zachowane obszycie z sierścią, i plecak tak leżał aż postanowiłem go wyjąć i z przerażeniem stwierdziłem że jest ze zeżarty przez mole... Teraz wypada z niego sierść, to co się w ogóle nie trzymało delikatnie zebrałem odkurzaczem, zostało sporo tej sierści ale przerzedzony już jest, i tu sie rodzi moje pytanie, jak zabezpieczyć plecak przed dalszym wypadaniem sierści?? Na mole kupiłem zawieszkę Raid (szkoda że wcześniej na to nie wpadłem...) czy wystarczy taka zawieszka??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek94 Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Dołączam się do pytania z mojego jeszcze sierść nie wypada ale jak go zabezpieczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.