Skocz do zawartości

Ace 150 czy Bounty Hunter quick silver?

Saurus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, co wybrać do kolorków z tych dwóch z tematu, czy jest jakiś może w tych granicach. Co proponujecie? Pozdrawiam
Napisano
Witam...
Dzięki za wlepke troche poczytałem i coraz bardziej kształtuje sie moje zdanie czego potrzebuje.
W zasadzie powiem krótko... mam stary dworek wybudowany po 1890 roku i chcę troszkę przeczesac podwórze a jest raczej obszerne. Zagadka jest to iż do tej pory znalazlem pare monetek z okresu 1760-1790, co świadczy o tym iż wcześniej był w pobliżu jeszcze starszy dwór władcy ziemskiego. Ace 150 świetnie by się sprawdził jednak w okolicy jest dużo rudy żelaza a to utrudnienie. Znacie konkretny model na takie warunki??? Pozdrowienia na rozpoczęcie sezonu!!!
Napisano
Witam...
I tak właśnie zrobie, ace 150 chyba powinno sprawdzić wszystkie kolorki. Mam tylko pytanko, a tyczy się ono jakiej głębokości pociągnie ace 150 z dyskryminacją odrzucając Fe. Wszyscy o niom piszą lecz nie ma jasności jasięgów tej wykrywki, ogólnej i na kolorki.

Wielkie dzieki piotr777 za wszelkie wskazówki, czasem dobra rada jest bezcenna. A tak poza marginesem, co myślisz o tym....?

http://garrett.poszukiwania.pl/catalog/product_info.php?products_id=67

Ciekaw jestem jakie są zdania na jej temat, również użytkowników owej maszynki. Pozdro oraz Dużych jaj życzę!!!
Napisano
To jest maszyna do większych obiektów jeśli chodzi o monetki to trochę za duże gabaryty. Na drobnicę się nie nadaje z resztą jest opisane do jakich poszukiwań jest stworzony
pozdro.
Napisano
co do zasięgu ACE 150 to wszystko zależy od gruntu i pozycji w jakiej moneta się znajduje mój największy dołek po monetkę to było coś około 25 cm była to dosyć spora moneta
Napisano
Witam no to jest zdecydowanie na duże kawałki, lecz nurtuje mnie jedna funkcja... czyli że odkrywa puste przestrzenie pod powierzchnią. Dobrze by było gdygy ktoś miał ją miał, mógłby nam cos o tym opowiedzieć. W niedalekiej przyszłości postaram się zainwestować w tem model to conieco napiszę, a puki co Ace 150 by posprzątać podwórze. Hej
Napisano
jak masz kupienie nowego ace 150 to radze ci kupic uzywanego ace 250 z 1rokiem gwarancji :) ja mojego kupiłem w czerwcu 2008r za 570zł (z przesyłką) i miał kilka miesięcy dopiero bo pierwszy właściciel kupił go w marcu :) jednym słowem uzywka 250 najlepiej szukac okazji i cały czas zbierac kase...

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie