buli1011 Napisano 28 Marzec 2009 Autor Napisano 28 Marzec 2009 witam.jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym dziale pisze wiec z góry przepraszam.wascynuje mnie wasze hobby i też chciałbym spróbować szczęścia w odkrywaniu historii ale nie wiem czym sie kierować w kupnie wykrywacza i co najważniejsze gdzie szukać? więc prośiłbym o kilka wskazówek.z góry dziękuje.
Tradytor Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 A kolego to musisz sobie ustalić co chcesz szukać czy drobnice czy coś grubszego zresztą jest taki dział jak Sprzęt poszukiwaczy" tam poczytaj i będziesz wiedział
Lorus Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 Kupno: dział Sprzęt poszukiwaczy" temat poruszany n razyGdzie: mapy, opracowania, opowieści, książki regionalnePozdrawiam
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 I najwazniejsze...Nie zniechęcaj sie gdy na początku nic ciekawego nie znajdziesz.Fanty zawsze przyjdą" prędzej czy póżniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.