buli1011 Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 witam.jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym dziale pisze wiec z góry przepraszam.wascynuje mnie wasze hobby i też chciałbym spróbować szczęścia w odkrywaniu historii ale nie wiem czym sie kierować w kupnie wykrywacza i co najważniejsze gdzie szukać? więc prośiłbym o kilka wskazówek.z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 A kolego to musisz sobie ustalić co chcesz szukać czy drobnice czy coś grubszego zresztą jest taki dział jak Sprzęt poszukiwaczy" tam poczytaj i będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorus Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Kupno: dział Sprzęt poszukiwaczy" temat poruszany n razyGdzie: mapy, opracowania, opowieści, książki regionalnePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 I najwazniejsze...Nie zniechęcaj sie gdy na początku nic ciekawego nie znajdziesz.Fanty zawsze przyjdą" prędzej czy póżniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 taa raczej pozniej ,nie miej złódzen kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.