sas1 Napisano 22 Marzec 2009 Autor Napisano 22 Marzec 2009 Mam pytanko za ile można sprzedać cyklopa 2?
piotr777 Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 nie pamiętam dokładnie ale jakiś czas temu na alegro poszedł za 420zł był w całkiem niezłym stanie.
jakofako Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Witam! Cena używanego wykrywacza to sprawa bardzo umowna...Najprościej wystawić na aukcji i poczekać do jej zakończenia...teoretycznie wyjdzie wtedy realna cena,chociaż nie zawsze,bo aukcja aukcji nie jest równa.Gdy słyszę temat Cyklop",to zawsze przypomina mi się jak kilka lat temu kolega kupił to cudo z tzw.drugiej ręki...w jego przypadku nazwa była bardzo adekwatna do właściwości sprzętu,tj.faktycznie był ślepy :)(próbowaliśmy ustawić go na wszystkie sposoby i zawsze się wzbudzał samoistnie...dawał fałszywe sygnały).Ostatecznie kolega go w szybkim tempie zbył...ale może to był tylko pech i zły egzemplarz.Pozdrawiam!
sas1 Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 Mam go od nowości był w terenie z 6 razy. Jedynym defektem to że w czasie jednego wypadu po prostu poślizgnąłem się na mokrych liściach i ułamała się uchwyt na rurce od mocowania sądy ,ale został naprawiony. Więc cały wykrywacz jest prawie nowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.