aloszak Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 Właśnie się dowiedziałem, że 22.03.2009r ma odbyć się rekonstrukcja bitwy w Radzyniu Podlaskim czy może wie ktoś w którym miejscu się to ma odbyć i o której godzinie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 ma może ktoś fotki ? miałem być ale coś mi wypadło . Prosił bym o wklejenie jeśli ktoś ma .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Nie wiem czy jest sens ciągnąć dalej ten wątek, ponieważ widze, że Kamilo założył posta odnośnie Rekonstrukcji w Radzyniu Podlaskim, ale ponieważ ja pierwszy założyłem to tylko wstawie pare fotek. Może Moderator te dwa posty połączy jakoś w jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Czerwoni atakaują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 To zdjęcie mówi chyba za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Ranny polski policjant w starciu z czerwonymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Polska piechota atakuje pałac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Celowo wybrałem fotki aby pakazać mundury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Tu również widać jak kolorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Tak nie do końca jestem przekonany czy w 1920 roku były takie mundury, ale może się myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Bitwa prze bramie pałacu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Widowisko ogólnie ładne, ale zabrakło przestrzeni do jego odegrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Warto było być chociażby ze wzgledu na dziewczyny !!!Aloszak musieliśmy stać obok siebie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Dałbym sie opatrzeć takiej pigule.Wg. mnie bardzo fajna impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Sowieci opanowali pałac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Nasza siedem piatka ich wykurzy z pałacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 jest i zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Imprezka ładna jak najbardziej, tylko mówie że było troche ciasno, przez tłum który ruszył na koniec nie udało mi się zrobić żadnego dobrego zdjęcia jak nasi rozczeliwują czerwonych. Jak masz Zubiked takie fotki to wstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Paszli Won B...Jasne będe wstaiał systematycznie ale cieżko mi to dzisiaj idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 juz leżą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Ty draniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 trochę nie pokolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 A to foka z fotografami pewnie i Zubiked też się załapał na nią hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.