Skocz do zawartości

wykrywacz metali TRAPER

rusek44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Proszę o radę, czy warto kupić ten oto sprzęt? Głównie potrzebny do militariów.
http://allegro.pl/item580438732_najglebszy_polski_wykrywacz_metali_traper_raty.html
Napisano
mam go od pewnej chwili i jest super tylko ze mój jest bez dyskryminacji wiec kup ten za 700zl ja kupiłem tańszy bo nie było mnie stać i to jest duża wada ale wykrywa wszystko i nie słuchaj tych garrettowych znawców:D pozdro
Napisano
Ja właśnie też nie mam zbyt wielkich funduszy, więc dlatego wybrałem TRAPERA a tego za 700zł. To jeszcze pół biedy jak nie ma dyskryminacji, trochę więcej się nakopie :P dzięki i pzdr
Napisano
nie bierz midasa bo to jest traper tylko że jest droższy i ma wskaźnic co nic nie wskazuje. mam kolego co mam midasa a ja mam trapera i nie ma żadnej różnicy prócz tego badziewnego plastiku z diodą. traper super sprzęt
Napisano
rabat nie chcę cię urazić ale jet duża różnica między midaem a traperem ja mam midasa zrobionego na zamówienie i krzysiek zrobił go bez wskażnika lecz z większa czułością i nie żałuję mam drugiego normalnego i jest kolosalna różnica w głębokościach pozdrawiam
Napisano
nie wiem jak tam się dogadałeś co do konstrukcji ale kolega ma midasa i nie ma żadnej różnicy w zasięgach ( przynajmniej w tych naszych konstrukcjach)
Napisano
powiem tak ze jeśli chodzi o drobizne to musisz sobie czułość tak sprzężyc z tym drugim pokrętłem by czułość była na 9 stopniu ciężko ale da się zrobić musisz bardzo pomału kręcić i jak tak ustawisz to będzie łapał prawie tak jak opisuje producent i wszystko większe oczywiście tez:) osiągi ma super porównanie to wykrywka kumpla garrett 250 i ja przoduje pomimo tego ze dałem o polowe mniej kasy:D
Napisano
ale co to za porównanie ace do trapera. ja mam oba i z jednym za monetkami i resztą a z traperem tylko większe sygnały

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie