Dani Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 Witam . Często na polach wychodzą takie pokiereszowane rzeczy . Bałem się że się rozpadnie jak zacznę prostować , aluminium jest dość kruche . To jakaś zawieszka czy coś w tym stylu z Al właśnie .Zacząłem operację ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 podgrzewanie na gazówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 narzędzia , powoli rostowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 prostowanie miało być wcześniej ;), potem przycisnąłem całość i wyszło trochę okopcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 trochę proszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 gotowePOzdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrX30 Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 No no kolego super pomysł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Masz sporo szczęścia!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.