twardy11 Napisano 13 Marzec 2009 Autor Napisano 13 Marzec 2009 Witam, chcę kupić jakiś dobry wykrywaczdo 800zł. Najbardziej chodzi mi o militarkę,ale monetkami też nie pogardzę.Jaki polecacie sprzęt?2 lata temu naciołem się na MD-3010, ale udałomi się go pozbyc:)Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
Prezes14 Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Na militarkę polecam Hs3, na drobnicę Ace 250, a uniwersalny w tej kategorii nie wiem za bardzo, może rutus solaris ? Pozdro
twardy11 Napisano 13 Marzec 2009 Autor Napisano 13 Marzec 2009 Czytałem gdzieś na tym forumże solarisy są awaryjne.Z zteg co się orientowałemto są ciężko dostępne, naall są tyklo 3.
mariuszdzialo Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 mam solarke i jestem zadowolony monetki wyciąga a na militarke super pozdr.Daj znac co kupiłeś nara.
arci Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 No ja też tu cosik dodam o Solarce po pierwsze:kto ci powiedział że są awaryjne ja mam swoją już rok i nic się nie dzieje a wcześniej pracowała u mojego kuzyna też rok więc ten mit obalam,a jesli chodzi o osiągi to są naprawdę rewelacyjne zarówno na drobnicę i militarkę.Więc szukaj na all aż coś trafisz.Zdrów
220V Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Dziwi mnie Twoje stwierdzenie co do awaryjności Solarisów, bo to sprzet jak każdy inny i wiadomo, to tylko urzadzenie ma prawo coś zawieść, ale żeby cześciej niż inne markowe sprzęty - to nie zauważyłem!Mój ma drugi rok i nie narzekam.Za te pieniadze to jest dobre rozwiązanie na Twoj zakres poszukiwań.
Photobymagik Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Na Allegro ostatnio widziałem Rutus Solaris - nawet kilka sztuk było. Wejdź na aukcje to znajdziesz sobie Solariska :)
twardy11 Napisano 16 Marzec 2009 Autor Napisano 16 Marzec 2009 O awaryjności przeczytałem gdzieśna forum. Dzięki za wypowiedzi, przekonaliściemnie do zakupu, teraz tylko muszęczekać na okazję. Jak uda mi się kupić to dam znać.
Marek94 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Jak na militarke to w tej cenie smętek dobry na militarkę ale na monetki nie zabardzo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.