Vorax Napisano 11 Marzec 2009 Autor Napisano 11 Marzec 2009 Posiadam Gti 2500.Super sprzet na militarke na duzej sondzie.Zamierzam jednak dokupic two boxa.Bardzo prosze o informacje od osob ktore maja two-boxa.Serio jego obsluga jest skomplikowana?Pozdrawiam Vorax
dado373 Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Kumpel chodzi z two boxsem i nie miał problemów z obsługą .. choć przygodę wykrywkami dopiero zaczyna...Osobiście nie polecam dokupywania gdyż zasięg nie powiększa się tak kolosalnie ..(porównując z większą cewką) Pozdro!
Vorax Napisano 16 Marzec 2009 Autor Napisano 16 Marzec 2009 Dziekuje serdecznie za opinie.Pozdrawiam Vorax
ronin33 Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Jeśli chodzi o obsługę to po podłączeniu wykrywacz przechodzi automatycznie w tryb all metal... i to wszystko. Pozostaje chodzić wolno i równo, bez potrząsania i innych turbulencji :) Porównanie cewki 12,5 cala z two box to nieporozumienie. Jeżeli jesteś z okolic Trójmiasta a zależy Tobie na czymś co leży głębiej jak 2 metry to zapraszam na testy:).Pozdrawiam.
Vorax Napisano 24 Marzec 2009 Autor Napisano 24 Marzec 2009 Bardzo dziekuje za odpowiedz-widac fachowca.Dziekuje za zaproszenie ale jestem z okolic Piły tak wiec jest kawaleczek:(.Generalnie wlasnie chodze na 12.5 cala na statyku w all metal,to chyba najlepszy tryb na militarke.(pomijajac oczywiscie two boxa) Pozdrawiam! Vorax
ronin33 Napisano 24 Marzec 2009 Napisano 24 Marzec 2009 Ja tylko lubię wiedzieć z czym mam do czynienia i chętnie się tą wiedzą podzielę. Jeżeli czegoś nie wiem to milczę :)) Wracając do GTI, to w zestawie z cewką 12,5 cala i w trybie all metal jego osiągi są co najmniej zadowalające, na pewno zostawia peleton" z tyłu. Ale to tylko moje skromne zdanie.Pozdrawiam.
Vorax Napisano 25 Marzec 2009 Autor Napisano 25 Marzec 2009 :) A jakie polecalbys nastawy na gleboka militarke na statyku w all metal na duzej cewce? Jak rozroznic do konca prawidlowo taki sygnal od zelastwa lezacego np na 10 cm? Pozdrawiam! Vorax
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.