Skocz do zawartości

Two box do Gti 2500 pytanie do ekspertów

Vorax

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Posiadam Gti 2500.Super sprzet na militarke na duzej sondzie.Zamierzam jednak dokupic two boxa.Bardzo prosze o informacje od osob ktore maja two-boxa.Serio jego obsluga jest skomplikowana?Pozdrawiam Vorax
Napisano
Kumpel chodzi z two boxsem i nie miał problemów z obsługą .. choć przygodę wykrywkami dopiero zaczyna...
Osobiście nie polecam dokupywania gdyż zasięg nie powiększa się tak kolosalnie ..(porównując z większą cewką)
Pozdro!
Napisano
Jeśli chodzi o obsługę to po podłączeniu wykrywacz przechodzi automatycznie w tryb all metal... i to wszystko. Pozostaje chodzić wolno i równo, bez potrząsania i innych turbulencji :) Porównanie cewki 12,5 cala z two box to nieporozumienie. Jeżeli jesteś z okolic Trójmiasta a zależy Tobie na czymś co leży głębiej jak 2 metry to zapraszam na testy:).
Pozdrawiam.
Napisano
Bardzo dziekuje za odpowiedz-widac fachowca.Dziekuje za zaproszenie ale jestem z okolic Piły tak wiec jest kawaleczek:(.Generalnie wlasnie chodze na 12.5 cala na statyku w all metal,to chyba najlepszy tryb na militarke.(pomijajac oczywiscie two boxa) Pozdrawiam! Vorax
Napisano
Ja tylko lubię wiedzieć z czym mam do czynienia i chętnie się tą wiedzą podzielę. Jeżeli czegoś nie wiem to milczę :)) Wracając do GTI, to w zestawie z cewką 12,5 cala i w trybie all metal jego osiągi są co najmniej zadowalające, na pewno zostawia peleton" z tyłu. Ale to tylko moje skromne zdanie.
Pozdrawiam.
Napisano
:) A jakie polecalbys nastawy na gleboka militarke na statyku w all metal na duzej cewce? Jak rozroznic do konca prawidlowo taki sygnal od zelastwa lezacego np na 10 cm? Pozdrawiam! Vorax

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie