dziuba8024 Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 Witam kolegow szukam osob z okolic na wspolne wykopkipzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Na forum P.S. widziałem kolegę o nicku lysy , który jest z Sulęcina ( jak mnie pamięć nie myli, a może ). Raz na jakiś czas bywam koło Ośna.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba8024 Napisano 12 Marzec 2009 Autor Share Napisano 12 Marzec 2009 a z kad kolega jest moze sie wybierzemy moge dojechacpisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Ja mieszkam parę kilometrów od Ośna, chętnie bym się wybrał na wspólny wypad w teren. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Dziuba wysłałem Ci wiadomość na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.