krzychu330 Napisano 28 Luty 2009 Autor Napisano 28 Luty 2009 Proszę o pomoc w indenytyfikacji znalazłem na miejscu starego grodu
obert8 Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 denarek jagielonski ale niech sie wypowiedza fachowcy od monet
ColdDemons Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Krzychu za kopanie w takim miejscu to Ci tylko dupę skopać można a nie gratulować monety!!!
krzychu330 Napisano 28 Luty 2009 Autor Napisano 28 Luty 2009 kopałem 300 m od miejsca grodziska nie jestem aż tak zdesperowany więc proszę o wyrozumałość I PROSZĘ O DOKŁADNE WYDATOWNIE I OPIS MONETKI BO JESEM POCZĄTKUJĄCYM ZBIERACZEM DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!
ahins Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Denar XVw Może któryś z denarów Kazimierza II ??.Nie namawiam do oszustwa,ale następnym razem to znalazłeś na strychu pomiędzy guzikami.hmmm...ale obawiam sie,że może nie być następnego razu,po wizycie smutnych i kilku tysiaków w plecy.Myślcie troche co piszecie,bo sami sie nadziewacie na widelce!
kokesh Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Poproś moda o usunięcie lub zmianę tego postu , bo świecisz tu tym grodem jak latarnia morska ,te 300m nic nie zmienia ,a szczęśliwy początek może się raptem zamienić w nieszczęśliwy finał twojej przygody poszukiwacza ,czego oczywiście ani Tobie ani innym nie życzę .Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.