longwood Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 z tym co jest orginałem to chyba zależy od vikinga.Jak kupowałem x-70 to dostałem koncentryka jako orginał a teraz widzę jest już dd, więc czort ich znajet.Mam też 30, nie uważam by nadawała się na militarkę bo nie ma żadnej możliwości interpretowania sygnałów żelaza.Za to na kolor jest super
longwood Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 x-30 ma paskudną wadę- i wcale nie jest nią zasięg- absolutnie nic nie powie o żelazie, poza tym że jest to żelazo.Masz -4 i wsio-ani wielkość, ani głębokość:-(Miałem podobny dylemat i kupiłem x-70.Teraz jestem gość: nie dość że wiem jak duże żelastwo, to jeszcze poznaję jak głęboko i czy mocno obrdzewiałe.Myślę że najlepszą opcją byłoby zapolować na samo 'pudełko' z elektroniką od x-70 - w końcu cewkę i stelaż już masz.Może akurat gdzieś uda się kupić
longwood Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 właśnie powiedziałem że na kolory to trzydziestka jest rewelacyjna.....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.