cola1122 Napisano 23 Luty 2009 Autor Share Napisano 23 Luty 2009 witam ,chetnie nawiaze kontakt z polakami poszukujacymi na terenie anglii, jestem z Birmingham pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Witaj cola. Dosyc często wypadamy na północ od Lądka Zdroju na zorganizowane kopanka. Birmingham to nie koniec świata, więc może spotkamy się na jakimś poletku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Siema pozdrawiam Was jestem z Blackburn . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cola1122 Napisano 26 Luty 2009 Autor Share Napisano 26 Luty 2009 hej brunogd ,kawalek jest do Ciebie ale mozna pokopac gdzies w polowie drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cola1122 Napisano 26 Luty 2009 Autor Share Napisano 26 Luty 2009 stangret nie bardzo kumam ten Ladek Zdroj...;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Londyn cola, Londyn ma się rozumieć.Zapraszam na wspólne kopanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cola1122 Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 AVE stangret ,jestem jak najbardziej za, dawaj tylko czas i miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamix Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 siemka ja mieszkam w darlington. zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus94 Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Czolem. I jak, udalo sie wam cos zorganizowac? Mieszkam w poludniowym Ladku, jak by co to bardzo chetnie bym sie podczepil.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.