krzysiek-el Napisano 23 Luty 2009 Autor Napisano 23 Luty 2009 kolego molnar,nigdy chyba nie byles w takim szambie i dlatego tak mowisz,naprawde smierdzi heheh
krzysiek-el Napisano 23 Luty 2009 Autor Napisano 23 Luty 2009 jeszcze jedno kolego molnar,w filmie o bunkrze w przemyslu grzegorza malika tez sa zastosowane takie drabinki!no chyba ze do studzienek wmurowywali takie same he
Molnar Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 dobra to może ja Ci zadam pytanie:-kiedy ostatnio ten teren byl zamieszkiwany?i kiedy ostatnio któś urzywał szamba? bo z tego co widzę to jesteś trochę zielony bez urazy.Co to schronu bojowego lini Mołotowa ( bo nie wiem czy wiesz ale bunkier to potoczne określenie takiego obiektu )jeżeli obiekt skladał sie z kilku kondygnacji taka drabinka choć budową różniąca się od twojej (parę szczegółów)służyła za zejscie.No itaka mala róznica Linia Molotowa to Sowiecka szkola fortyfikacji a ty piszesz że zabudowania są niemieckie.A szmbo nie używane przez 60lat niestety nie śmierdzi koledzy to potwierdzą,poza tym fekalia też już tam nie ma takie proste zjawiska zachodzące w przyrodzie.Więc przed zejśćiem zapraszam do literatury i nauki teoretycznej a pózniej praktyka bo eksploracja to ciężki kawalek chleba i trzeba wiedzieć kiedy należy powiedzieć nie dalej nie idę ,i zapewniam Cie ze nikt z starych poszukiwaczy nie będzie sie z ciebie śmiał .,ale mimo wszystko życzę powodzenia i z niecierpliwością czekam na rozwiązanie zagadki.no i nie właz tam sam niech na górze zostanie ktoś kto będzie Ci ubezpieczał ....a w szambie fortecznym byłem i to nie jednym stare dzieje
topik_2006 Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 jak to szambo było niech się linką obwiąże przy wchodzeniu tam by w razie czego ubezpieczający miał możliwość pomocy Bo nie wiesz czy gazy wywietrzały ??
krzysiek-el Napisano 25 Luty 2009 Autor Napisano 25 Luty 2009 ok dzieki,moze i jestem zielony ale jak cos znajde to sie podziele fotkami,pozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.