Skocz do zawartości

wykrywacze PI

lis123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam koledzy czy ktoś z was zetknął się z wykrywaczami tej firmy Z. Nowak Notronik ostatnie posty na temat sprzętu tej firmy są dosyć stare z 2002 2004r interesuje mnie wykr. minimax czy coś wiecie o jakości sprzetu tej firmy
Napisano
Ta oferta jest już nieaktualna. Teraz są modele z serii V. Sam jestem zainteresowany takim wykrywaczem więc zadałem kilka pytań na PS... Poczytaj, może to co tam napisali użytkownicy tego sprzętu, pomoże Ci w decyzji... http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=62029
Pozdrawiam
Maniutek
  • 1 month later...
Napisano
Po przeczytaniu w necie wszystkich dostępnych wiadomości na temat tego sprzętu nabyłem ten wykrywacz.Mimo moich wątpliwości dotyczących funkcji rozróżniania metali kolor-żelazo jednak to rozróżnianie kolor żelazo działa i bardzo dobrze zdaje egzamin. Dioda czerwona zapala się na mały kolor moneta, łuska, dioda zielona zapala się na duży kolor albo bardzo duże żelazo. Po wykryciu średniej wielkości metalu diody nie palą się. Jestem mile zaskoczony że w wykrywaczu typu PI można było coś takiego osiągnąć.
Zasięgi są również bardzo dobre. Nadmieniam że są to moje spostrzeżenia i uwagi gdyż posiadam taki sprzęt nie mylić z reklamą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie