kojolander Napisano 18 Luty 2009 Autor Share Napisano 18 Luty 2009 wczesniej chyba pomylilem dzial dlatego zamieszcze jesczze raz w poprawnym dziale. a wiec mam pytanie zostanie cos z tego bagnetu po elektrolizie?? bo kumpel ma takiego w podobnym bardzo stanie i nie wiem czy warto kupowac od niego za pare zl?? dodam ze to zdjecie nie moje tylko skopiowane z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 mośki dobrze się spisują jako śrubokręty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukuri Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Rosyjski Mosin 1891:http://www.bagnety.pl/rosja-i-zsrr/171-mosin-mod-1891.htmlJeśli bagnet jest naprawdę w ładnym stanie i kompletny- to warto wziąć.Pozdrawiam, Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojolander Napisano 18 Luty 2009 Autor Share Napisano 18 Luty 2009 jest w stanie prawie identycznym jak ten. a wiec za taki warto dac 15 zl czy nie warto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukuri Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Warto. Ostatnio ładny bagnet do Mosina został sprzedany za kilka stówek...Pozdrawiam, Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 odpuść sobie tą elektrolize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukuri Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Sorry- źle coś odczytałem. Myślałem, że masz bagnet taki, jak ten z fotki, ale w ładnym stanie.Bagnetu z Twojej fotki nigdy bym nie kupił wysyłkowo- koszta wysyłki większe, niż wartość bagnetu ...Pozdrawiam, Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Zukuri pokaż ten bagnet za kilka stówek" bo ciekawy jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukuri Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Mogę Ci podać adres tamtej aukcji, ale to nic nie da- aukcja stara, więc zobaczysz co najwyżej komunikat że, aukcja został przeniesiona do archiwum", lub coś w tym stylu ....Tu masz podobną:http://www.allegro.pl/item562614505_bagnet_carski_mosin_wz_91.htmlSprzedawca się chyba na tamtą zapatrzył" ...Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Carski bagnet to nie powiem za trochę pójdzie, no ale na tej aukcji co dałeś link to trochę za dużo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.