Skocz do zawartości

Szukam kogoś z Lubina (dolnośląskie)

kruqu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak wyżej, jestem początkujący, następny tydzień mam 1 zmiany to tak najwczesniej o 13.40 bym mógł wyskoczyć. Jest mozliwosc ze bede mial autko, a autko na gaz to mozna tanio gdzies wyskoczyc.
Napisano
mi tam w Jurczu już nic nie wychodzi być może bo byłem tam tylko 2 razy i w tym czasie to tylko puszka po masce ale ostro pognieciona . Dziewin fajny ale też przeryty. zostały Prochowice tam jeszcze coś wychodzi i Lubiąż oczywiście
Napisano
Jak nic w Jurczu nie wychodzi, ja wykopałem zgniecioną manierke ze srebra, próba 800 ;) A Paweł też pare fantów wyciągnął :D
Napisano
Fanty w Jurczu są lecz trzeba się nalatać nogi do tyłka same wchodzą w Prochowicach też latałem ale nic ciekawego raz na Lubiążu byłem ale tam sam złom.
Napisano
jak ktoś chętny to jutro okolice przystani chrobrego (jak trafie) o 11.00 może macie jakieś inne propozycje to piszcie do północy bo potem bez odwrotu.
Napisano
Witam,
Jakby ktoś był chętny do wypadu w najbliższą niedzielę(08.02)w okolice Jurcza, Dziewina lub Ścinawy to niech pisze gg 3716834
pozdro
Napisano
Jak ktoś jest chetny na wypad na jutro (piatek) od 14.00, albo sobote od rana to prosze dzwonić 793 595 034 Rafał, jestem otwarty na propozycje :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie