Hagen Napisano 17 Luty 2009 Autor Napisano 17 Luty 2009 Witam serdecznie kolegów :DMam prośbe czy moglibyście mi udzielić informacji na temat Ksieżych gór.Chodzi mi o informacje historyczne( kto tam stacjonował itp.) oraz czy można cos tam ciekawego znaleźć.Byłem na wielu stronach np. Twierdza Grudziadz i chciałbym dowiedzieć sie czegos wiecej.Kiedys ktos pisał na tym forum że szukał na Księżych Górach ale jak tam wejść skoro teren jest prywatny. :DPoza tym gdzie można jeszcze szukać w Twierdzy Grudziadzkiej.Za pomoc bardzo dziękujePozdrawiam Hagen :D
mariuszdzialo Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 w samej twierdzy nie poszukasz chroniona ,ale wokół Grudziądza można tylko trzeba polatać to może potrwać zanim coś znajdziesz. pozdr nara.
wombacik Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Oj dużo , trzeba się nalatać :) Tym bardziej na Księzych , chyba zostały już całkowicie przekopane :) Alee , szanse zawsze jakieś są :)
Hagen Napisano 14 Marzec 2009 Autor Napisano 14 Marzec 2009 Dziękuje za te dwa postyAle dalej prosze o odpowiedźJAk dostać sie na ksieże góry( są w rękach prywatnych!!!!)Czy sa jakieś jeszcze interesujace miejsca w grudziadzu gdzie można cos znaleźćBArdzo prosze o odpowiedxPozdrawiamHagen
mariuszdzialo Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Hagen poczytaj postudiuj mapy to będziesz miał odpowiedz gdzie szukac miejsc jest w pi. nara
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.