Pawełzpabianic Napisano 12 Luty 2009 Autor Share Napisano 12 Luty 2009 Czy ktoś jest z okolic z pabianic i ma ochote pochodzić w okolicach miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawełzpabianic Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 To już nikt nie wie gdzie w okolicach są takie miejsca :rydzyny,pawłówek, a dalej nad grabią miedzy wadlewem a laskiem.???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Witam.Możemy się umówić na któryś weekend.W tych okolicach mało kopałem takze chętnie się wybiorę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 hejka.Też chętnie dołącze.Chyba w końcu czuć wiosnęDajcie znać jesli watek jeszcze żyje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Wątek żyje tylko trochę zakurzony...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanadu Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Chętnie i ja dołączę.Chadzam sobie po okolicy od zeszłej wiosny z dwoma kumplami, ale bywa, że nie możemy się zgrać i wtedy łazi się samemu.Od dziś mam 2 tygodnie wolnego więc czasu u mnie pod dostatkiem.Jakby co - zapraszam na GG: 1587483Xan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.