Pawełzpabianic Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 Czy ktoś jest z okolic z pabianic i ma ochote pochodzić w okolicach miasta
Pawełzpabianic Napisano 16 Luty 2009 Autor Napisano 16 Luty 2009 To już nikt nie wie gdzie w okolicach są takie miejsca :rydzyny,pawłówek, a dalej nad grabią miedzy wadlewem a laskiem.????
speed Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Witam.Możemy się umówić na któryś weekend.W tych okolicach mało kopałem takze chętnie się wybiorę.Pozdrawiam
EMPAI Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 hejka.Też chętnie dołącze.Chyba w końcu czuć wiosnęDajcie znać jesli watek jeszcze żyje :)
Xanadu Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Chętnie i ja dołączę.Chadzam sobie po okolicy od zeszłej wiosny z dwoma kumplami, ale bywa, że nie możemy się zgrać i wtedy łazi się samemu.Od dziś mam 2 tygodnie wolnego więc czasu u mnie pod dostatkiem.Jakby co - zapraszam na GG: 1587483Xan :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.