RobertJanosik Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 Witajcie jestem nowy:)Chciałem kupić wykrywacz metali taki gdzieś cenowo 500-600 nie wiem jaki wybrać podam Wam kilka linków z allegro i prosze o szczera ocene jaki Waszym skromnym lecz fachowym zdaniem będzie dobry na militarkę:Dhttp://www.allegro.pl/item548442420_wykrywacz_metali_cs_300_lcd_dokladny_gw_fv.htmlhttp://www.allegro.pl/item548801018_wykrywacz_metali_discoverer_dla_profesjonalistow.htmlhttp://www.allegro.pl/item546143687_rewelacyjny_wykrywacz_metali_md_3010_nowosc.htmlAlbo może macie jakieś propozycje... czytałem posty poprzednie spisałem na kartce firmy które polecacie ale na allegro niektórych nie było.
wojtekanka Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Witam,te wykrywki sobie oszczedz.Na militarke to polecam hs3(smetek),rutus solaris z drugiej reki.Pozdrawiam
wojtekanka Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Male sprostowanie,nie mialem nigdy w rece discoverera armanda wiec sie nie wypowiadam.
Grzegorz42 Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 jest fisher za 499zł sklep Viking lub wpisz w gogle wykrywacze metali i znajdziesz i masz pewność że to nie wyrób chinski. pozdrawiam
Prezes14 Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Na militarkę polecam w tej kategorii cenowej Hs3. Pozdro
armand Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Przy wyborze przyglądaj się zasięgom wykrywaczy, jak również czy mają pracę statyczną, szczególnie dedykowaną na militarkę. Pamiętaj, że polecane Ci polskie wykrywacze używane mogą być nie objęte bezpłatnym serwisem gwarancyjnym, a zagraniczne, mogą być sprowadzane indywidualnie, co w zasadzie stawia pytanie n/t jakiejkolwiek ich ew. naprawy. Nie wszystko złoto, co się świeci.
ja20 Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Kumpel miał discoverera sporo razem szukaliśmy, czasem pożyczałem więc cokolwiek się mogę wypowiedzieć.Zasięg jak w tanim wykrywaczu jakiś super nie jest, ale spokojnie fanty znajdziesz, brak dyskryminacji trochę doskwiera w zaśmieconym małymi odłamkami terenie, wykrywacz bardzo prosty w obsłudze, świetnie się składa, co ważne jest dla osoby niezmotoryzowanej, bo wykrywacz mieści się w plecaku, szukanie w mokrej trawie, nie sprawia problemów.Więc z tych trzech chyba będzie najlepszy.Jeśli chcesz nowy wykrywacz, z gwarancją, krajowym producentem który się na forum wypowiada i nie ma problemu z zapytaniem o cokolwiek polecam, jeśli chcesz bardziej monet szukać, lepszy będzie ace.
Pablo.wpl Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 ja urzywam fisher f70 i nie marzekam,zastanów sie też nad minelabem
krzycho1708 Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Chyba każdy początkujący jest nastawiony właśnie na militarke,a napewno większość, lecz po kilku wypadach to się zmienia i zaczynają szukać monet(chociaż łuski też)ale rzeczy większego kalibru" sobie odpuszczają.Nie radzę kupować wykrywacza bez dyskryminacji,więcej się nakopie niepotrzebnego złomu typu:gwoździe,druciki,śrubki,kapsle itp. niż fantów.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.