dario.czolgiem1 Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Witam wszystkich zainteresowanych tym wątkiem,czytam te wypociny mego kolegi Bolo,i popieram chłopaka w całości,robi dobrą robotę u nas,w Radomiu.Sam bym wszedł do takiej grupy rekonstrukcyjnej,ale jestem troszkę ograniczony czasem-sporo pracy,a każdą wolną chwilkę wykorzystuję na inny rodzaj poszukiwania historii,znaczy kopanie-!.Jeśli ktoś z Radomia i okolic będzie chciał się zapisać do takiej grupy,to ja służę zawsze pomocą,i swą wiedzą,a resztę info,to u kolegi Bola.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nawiedzonych,co nie siedzą tylko przed telewizorem,a czynnie spędzają czas w terenie-CZOŁGIEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Kolego dario.czołgiem1 to chyba juz koniec werbunku...?Radom to taka mała osada...Więc nie dziwi mnie taka frekfencja...Szkoda.Pozdrawiam Bolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Więc się Grupa rozwija.Dziękuję chłopaki za pomoc,porady,wspołpracę.W szczególności Pionierom z Nowogrodu,Batalionowi z Tomaszowa Mazowieckiego,51-szemu z Iłży i wielu,wielu innym ludziom. Oczywiście nadal prowadzimy rekrutacje:dla zainteresowanych.Dario.Czolgiem Tobie też dzięki za współpracę.Pozdrawiam BOLO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ooktann25 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 bolobres napiszesz cos wiecej ja jestem bardzo zainteresowany choc by i samym poznaniem takich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 26 Luty 2011 Autor Share Napisano 26 Luty 2011 ooktann25 skontaktuj sie przez mejla to sobie porozmawiamy itd.Pozdawiam Bolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.