Skocz do zawartości

NOTATKA SŁUŻBOWA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Umieszczam otatkę służbową" z roku 1982.

Nie mogę wyjawić jednak, od kogo i po co mam ten dokument. Byłoby to nietaktem z mojej strony, także przykrością dla osób, które mi to przekazały.

Góra ma teraz akurat gdzieś aktualne prace poszukiwawcze. Szczególnie prace mające za cel rozpracowanie tak zwanych punktów strategicznych". Jednakże góra" ma też jeden problem, gdyż dziś w ministerstwie środowiska, a dokładnie w komisji geologicznej zajmują stanowiska ludzie, którzy mieli bezpośredni kontakt z rozpracowywaniem miejsc podejrzanych" i interesujących". W niniejszym dokumencie można sprawdzić (poprzez wyszukiwarkę internetową) pewną osobę, mianowaną niedawno do bycia w komisji.

Przepraszam za jakość niniejszej notatki. Dobry wzrok to przeczyta, słaby sobie powiększy i też da się odczytać.

Dokument jest skanem z oryginału.

Wiele informacji zawartych na tym portalu jest bardzo pomocnych w poszukiwaniom. Niektórzy, powołujący się na wielkie i znane" osoby nie są tymi, za których się podają.

Z wyrazami szacunku.

Adwersarz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie