KudłatyHD Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 WitamZakupiłem ostatnio lak w laskach do odciskania pieczęci na allegro.Przyszedł dziś,rozgrzałem go przycisnąłem pieczątke, po wyschnięciu, przy próbie oderwania, lak sie łamie i zostaje na piczęci.Co z tym fantem zrobić.może coś źle robię.prozsze o pomoc.
KudłatyHD Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 zstało takie badziewie, co z tym teraz zrobić.
von Neumarkt Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 Myślę że pieczęć dobrze by było trochę pieczęć zwilżyć,ale przede wszystkim odciskaj w lekko schłodzony lak.
von Neumarkt Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 Włóż do zamrażalnika w lodówce,a po 2-3 godzinach delikatnie wyskrobuj igłą.
kopijnik2 Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 póki co żadnej igły...W skład laku wchodzą szelak, terpentyna, kalafonia, kreda i barwniki. terpentyna...moczenie - szczoteczka zębna...
KudłatyHD Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 Dzięki Kopijnik, tak zrobię. Juz się wystraszyłem, bo też tak zrobiłem z dużo ładniejszym sygnetem pieczętnym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.