kurkow Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 Przeleciałem cały dział związany z rekonstrukcją, ale nigdzie nie ma żadnych zdjęć, które by się nadawały. Wszyscy tylko się mailami wymieniają. Chodzi mi o wymiary, bądź rysunki techniczne chlebaka i torby od maski gazowej.Ponadto interesują mnie też wymiary ładownic potrójnych i podpinki do hełmu wz.31Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 Zapomniałem dodać, ze chodzi o polski chlebak i torbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSW Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 szukajcie a znajdzieciehttp://www.gos.fora.pl/projekty-i-schematy,20/projekt-uszycia-chlebaka-wz-33,127-30.htmlsą rysunki, porady, tylko trzeba poszukać. A kolega chciałby mieć na tacy podane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Dzięki, o to właśnie chodziło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 W kwestii podpinki może coś pomoże to zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Już mi to wysłałeś. Dzięki wielkie za wsparcie.Nie powiem, ze się tego nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Też miałem dziwne wrażenie de ja vu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Dobra, widzę, że nie ma sensu ciągnąć dłużej tego wątku.Wyrobiłem już sobie opinię o forumowiczach z Odkrywcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Sorry LSW- rozpędziłem się z tą opinią...Dzięki za tego linka. Ja właśnie dlatego napisałem ten wątek, bo tak jak sugerowałeś już wcześniej namierzyłem tamtą stronę (szukałem i znalazłem ;), ale z czterech linków, które tam są zamieszczone, działa u mnie tylko jeden. Teraz nie wiem o co chodzi... Albo mi net się pierdzieli, albo po prostu strony już wygasły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.